OP DE KOFFIE BIJ……

Op zondagochtend 10 februari geeft Muziekvereniging Meierijstad een concert onder de noemer “Op de koffie bij MvM”.

Na het eerste gezamenlijke optreden in de nieuwe bezetting, afgelopen september, zijn de leden van MvM inmiddels goed op elkaar ingespeeld en volop bezig met de voorbereidingen van hun eerste grote concert dat in het weekend van 6 en 7 april gaat plaatsvinden.

Om u alvast een voorproefje te geven, maar eigenlijk gewoon voor de gezelligheid, nodigen het opleidingsorkest, het harmonieorkest en de percussiegroep van Muziekvereniging Meierijstad u van harte uit voor een lekker kopje koffie, begeleid door o.a. de prachtige muziek van Jungle Book en Kuifje.

Het concert wordt gehouden in de Brink in Eerde en begint om 10.30 uur. De entree is gratis. Heel graag tot dan!

Geplaatst op (27-01-2019)
Door: Marloes Helmes